تنظيم فشار پمپ هيدروليک بيل مكانيكی

اگر تاکنون در حوزه تولید و یا تعمیر ماشین آلات صنعتی فعالیت داشته، و یا به این حوزه علاقه دارید، بدون شک می‌دانید که بعد از موتور بیل مکانیکی، مهم ترین و حیاتی ترین سیستم موجود در بیل مکانیکی، سیستم هیدرولیک آن است. بنابر نظر بسیاری از افراد خبره در این حوزه، پمپ هیدرولیک در سیستم هیدرولیک بیل‌های مکانیکی به قدری دارای اهمیت و کاربرد است که به آن قلب بیل مکانیکی نیز می‌گویند.

حال، برای آن که بتوانیم از پمپ بیل مکانیکی خود به بهترین نحو حفاظت کنیم و از آن بیشترین بهره را ببریم، باید با یک سری از نکات تعمیر و نگه داری این پمپ‌ها آشنایی داشته باشیم. یکی از اصلی ترین و مهم ترین دلایل خرابی پمپ‌های هیدرولیک، عدم تنظیم بودن فشار پمپ هیدرولیک بیل شما است.

به همین دلیل، از آن جهت که عدم تنظيم فشار پمپ هيدروليکی بيل مكانيكی می‌تواند باعث خرابی کامل سیستم هیدرولیک بیل و یا حتی آسیب به موتور اصلی بیل شود، در این مقاله از وب سایت فراهیدرولیک قصد داریم تا با آموزش تنظيم فشار پمپ هيدروليک بيل مكانيكی، شما را در داشتن بیل مکانیکی ای پربازده و با عمر طولانی راهنمایی کنیم.

پمپ‌های موجود در سیستم هیدرولیک بیل مکانیکی

بسته به اینکه مدل بیل مکانیکی و نوع کارکرد موتور آن به چه صورت باشد، پمپ‌های موجود در سیستم هیدرولیک بیل مکانیکی نیز می‌توانند به سه حالت زیر وجود داشته باشند:

  1. پمپ اصلی: اصلی ترین و حیاتی ترین پمپ هیدرولیکی موجود در بیل مکانیکی است که تامین قدرت آن به وسیله‌ پمپ پیستونی با حجم سیال بسیار کمی‌تامین می‌شود. وظیفه اصلی این پمپ، هدایت و انتقال نیروی تولیدی توسط موتور دیزلی به سمت بخش‌های مختلف بیل مکانیکی است.
  2. پمپ دنده ای: وظیفه اصلی این پمپ در بیل مکانیکی، پمپاژ روغن هیدرولیک با مقدار معین و ثابتی است. بسته به نوع بیل مکانیکی شما، میزان روغنی که توسط این پمپ به جریان در می‌آید متفاوت است. در تنظیم پمپ بیل مکانیکی، این بخش باید بسیار مورد توجه قرار بگیرد.
  3. پمپ گردان: پمپ گردان نوعی پمپ هیدرولیکی است که کارکردن آن پیستونی بوده و تنها وظیفه آن، انتقال و مدیریت میزان روغن هیدرولیک ورودی به کوزه گردان بیل است.
  4. پمپ حرکت: پمپ حرکت از انواع پیستونی بوده که با عملکردی مشابه با پمپ گردان، انرژی دریافت شده از پمپ مادر و یا موتور دیزلی را به سیستم حرکتی بیل مکانیکی منتقل کرده و باعث به حرکت درآمدن چرخ‌های لاستیکی و یا زنجیری بیل می‌شود.

فشار استاندارد پمپ هیدرولیکی چقدر است؟

از آن جایی که هر بیل مکانیکی، اندازه و توان قدرت تولیدی متفاوتی با بیل‌های دیگر دارد، نمی‌توان از یک عدد ثابت برای تنظيم فشار پمپ هيدروليک بيل مكانيكی استفاده کرد.

به طور کلی، برای پی بردن به فشار استاندارد پمپ هیدرولیکی خود، پیشنهاد می‌کنیم حتما از دفترچه راهنمای مخصوص بیل مکانیکی خود کمک بگیرید. در دفترچه بیل مکانیکی، اطلاعات بسیار ارزشمندی وجود داشته که می‌تواند در بهبود وضعیت و سلامت قطعات بیل شما تاثیرات زیادی داشته باشد.

همچنین، در برخی از بیل‌های مکانیکی پیشرفته نیز، نوعی سیستم مانیتورینگ به خصوص وجود داشته که در صورت کم بودن و یا بیش ار حد بودن فشار پمپ بیل مکانیکی، به شما هشدار می‌دهد. معمولا کد مورد نیاز در سیستم مانیتورینگ برای اطلاع از وضعیت پمپ‌های هیدرولیکی، کد 011 و یا 012 است.

نحوه تنظیم فشار پمپ هیدرولیک بیل مکانیکی

متداول ترین و عمده ترین روش تنظيم فشار بیل مکانیکی، به خصوص تنظیم فشار پمپ هيدروليک بيل مكانيكی کوماتسو، به صورت زیر است:

  1. دریچه کمکی پمپ را باز کنید
  2. بوئین دریچه باردار را باز کرده و پمپ را از حالت خودکار خارج کنید.
  3. دریچه خروچی اصلی پمپ را ببندید
  4. اجازه دهید پمپ شروع به کار ‌کند و فشار تنظیمی ‌روی پمپ هم باید بر روی عددی که در کاتالوگ وجود دارد، تنظیم شود.
  5. در صورت تنظیم و استاندارد بودن همه چیز، درب بوئین را ببندید و دوباره پمپ را به حالت تنظیم خودکار برگردانید.
  6. در صورت ایجاد مشکل در مرحله 4، باید برای تعمیر آن به تعمیرگاه‌های معتبر و قابل اعتماد سطح شهر مراجعه کنید.

سخن پایانی

در این مقاله از وب سایت فراهیدرولیک، سعی کردیم تا با بررسی نحوه تنظیم فشار پمپ هیدورلیکی بیل مکانیکی، شما را در داشتن پمپ هیدورلیکی سالم تر بیشتر راهنمایی کنیم.در صورت خرابی پمپ هیدرولیک و نیاز به خرید پمپ هیدرولیک بیل مکانیکی می توانید با واحد فروش تماس بگیرید.

نوشتهٔ پیشین
معرفی بیل مکانیکی کوماتسو 8000
نوشتهٔ بعدی
معرفی بیل مکانیکی کوماتسو 400

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

تماس با ما